Høyre og spøkelser

Jan Birger Løken (4. plass på Høyres liste i Vestfold Telemark) er bekymra og har skrevet et leserbrev (ØP 29/8-19) som starter slik:
«AP og LO i Vestfold Telemark anbefaler velgerne å stemme på det kommunistiske partiet Rødt.»
Med et sånt utgangspunkt er det ikke rart det går riktig ille. At Arbeiderpartiet anbefaler velgerne å stemme på Rødt, er tatt ut av virkeligheten. AP oppfordrer naturligvis velgerne til å stemme på AP. Ikke overraskende oppfordrer alle partiene til å stemme på deres parti.

Men LO i Telemark og Vestfold oppfordrer, i følge Løken, velgerne til å stemme på partier som deler LO sitt syn i viktige kampsaker som offentlig styring av offentlig sektor, offentlige barnehager og skole, nei til privatisering, støtte til Skiens-modellen og mot sosialdumping, avvis regjeringas innstramming av AAP-ordninga som gjør flere fattige, osv.

Fagforbundet i Larvik sendte spørsmål til alle partiene nylig, og Rødt var enige i ALLE spørsmålene. Sånne avklaringer er viktige når velgerne skal velge. Selvfølgelig ønsker vi at det er Rødt som blir valget.

Det går dårlig med regjeringspartiene for tida. Så dårlig at Høyre ønsker seg tilbake til Einar Gerhardsen og Kråkerøytalen. Høyre ser spøkelser på høylys dag. Det gjør ikke noe.

Erik Ness, 37. plass på Rødts liste i Vestfold Telemark
Vinjar SO Rosendal, 1. plass på Rødts liste i Larvik

29.07.19